مقاله بهترین کیف پول ارز دیجیتال تتر در سایت آکادمی عصر تتر
مبتدی

بهترین کیف پول ارز دیجیتال تتر

زمان مطالعه: 4 دقیقه

آیا کیف پول تتر با ارزهای دیجیتال دیگر فرق می‌کند؟ بهترین ولت یا کیف پول برای تتر کدام است؟ بهتر است تتر را در کدام کیف پول نگه‌داری کنیم؟ در این مقاله قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم، اگر برای شما این سوالات پیش آمده پس تا انتهای مقاله معرفی بهترین کیف پول ارز دیجیتال تتر با ما همراه باشید.

کیف پول تتر

بهترین راه برای نگه‌داری دلار تتر است. هر تتر یک استیبل کوین است که معادل یک دلار می‌باشد. در واقع قیمت هر یک واحد تتر برابر یک دلار بوده و تغییری نمی‌کند. بجای اینکه دلار کاغذی خریداری کنید بهتر است تتر نگه‌داری کنید که علاوه بر خرید و فروش آسان آن نگه‌داری راحت‌تر، امنیت بالاتری دارد. یکی از دغدغه‌های کاربرانی در خرید و نگهداری تتر فریز شدن آن است. به لحاظ اینکه ما در ایران زندگی می‌کنیم خطر فریز شدن و یا بلاک شدن تتر برای ما وجود دارد. بهترین راه برای نگه‌داری تتر، کیف پول‌هایی است که برای تتر طراحی شده و با کشور ما منافاتی ندارند. در این مقاله با کیف پول‌های معتبر با امنیت بالا برای نگه‌داری تتر آشنا می‌شوید.

مطالعه بیشتر در خصوص کیف پول ارزدیجیتال: معرفی بهترین کیف پول‌های ارز دیجیتال

بهترین کیف پول ارز دیجیتال تتر

شما برای نگه‌داری ارز دیجیتال تتر باید کیف پول مناسب تتر را انتخاب کنید. با توجه به آپشن‌ کیف پول‌ها و امنیت آن‌ها ما بهترین کیف پول‌ برای نگه‌داری تتر را به شما معرفی می‌کنیم. شما با توجه به خواسته خود یکی از این کیف پول‌ها را انتخاب کرده و استفاده نمایید.

کیف پول تتر ولت (Tether Wallet)

کیف پولی که خود کمپانی تتر ارائه کرده است. شما در این کیف پول به‌تمامی تترها بر پایه بلاک‌چین‌های مختلف دسترسی دارید. شما با این کیف پول می‌توانید مستقیماً تتر را بخرید و یا بفروشید. یکی از معایب این کیف پول این است که فقط و فقط از ارز دیجیتال تتر پشتیبانی می‌کند و شما نمی‌توانید ارز دیگری را روی آن داشته باشید. کارمزد بسیار پایین و راحتی استفاده از مزایای این کیف پول است. شما می‌توانید نسخه تحت وب و یا اپلیکیشن این کیف پول دسترسی داشته باشید.

کیف پول اتمیک ولت (Atomic Wallet)

این کیف پول از سال 2017 به بازار معرفی شد که یکی از امن‌ترین و پرکاربردترین کیف پول‌های برای نگه‌داری تتر می‌باشد. از مزایای این کیف پول به داشن نسخه دسکتاپ برای کامپیوتر و مک و برای اندروی و آیفون می‌توان اشاره کرد. شما در کیف پول اتمیک ولت می‌توانید بسیاری از ارزهای دیگر بغیر از تتر را نگه‌داری کنید و حتی آن‌ها را استیک کرد و از سود آن‌ها استفاده کنید.

کیف پول ارز دیجیتال امنی ولت (OmniWallet)

اولین نکته‌ای که در مورد کیف پول امنی ولت باید بدانید تحت وب بودن آن است. این کیف پول اجازه سفارشی‌سازی را به شما می‌دهد که به طور مثال می‌توانید کلیدها را خودتان انتخاب کنید. کارکردن کیف پول امنی ولت بسیار آسان بوده و دسترسی آن به صرافی‌های مختلف بسیار راحت است. در این کیف پول می‌توانید ارزهای دیجیتال دیگر مانند بیت‌کوین و اتریوم را نیز نگه‌داری کنید. یکی از معایب این کیف پول آنلاین بودن آن است و شما حتماً برای کارکردن با آن به اینترنت احتیاج دارید.

لیست بهترین کیف پول‌های تتر در مقاله بهترین کیف پول ارز دیجیتال تتر از سایت آکادمی عصر تتر

کیف پول ارز دیجیتال بایننس ولت (Binance Wallet)

کیف پول اختصاصی تولید شده توسط بایننس است. از مزایای کیف پول بایننس ولت می‌توان به دسترسی راحت به صرافی، قابلیت اتصال به  Simplex و خرید و فروش اشاره کرد، بنابراین برای تریدرها این کیف پول به شدت کاربردی است. از معایب این کیف پول می‌توان به امنیت پایین این نوع کیف پول اشاره کرد. 

مقاله پیشنهادی: حد سود و حد ضرر چیست

کیف پول سخت‌افزاری لجر نانو اس (Ledger Nano S)

به جرات می‌توان لجر نانو اس را یکی از امن‌ترین کیف پول‌های دنیا به شمار برد. این کیف پول دارایی شما را در فضای کیف پول سرد (Cold Wallet) ذخیره‌سازی می‌کند. شما می‌توانید در زمان جابه‌جایی ارز، کلمه عبوری را برای این جابه‌جایی تعیین کنید که امنیت جابه‌جایی را افزایش می‌دهد. این کیف پول مانند کیف پول‌های نرم‌افزاری کلمات کلیدی دارد که با ذخیره آن می‌توانید در صورت گم‌شدن کیف پول آن را بازیابی کنید.

کیف پول ارزدیجتال تتر مای اتر ولت (Myetherwallet)

از سازگارترین و بهترین کیف پول‌ها برای نگه‌داری تتر می‌توان به مای اتر ولت اشاره کرد. شما می‌توانید این کیف پول را بر روی افزونه‌های کروم استفاده کنید. کیف پول مای اتر ولت قابلیت اتصال به لجرهای Trezor و Ledger Nanos S را دارا است. از مزایای این کیف پول می‌توان یوزر فرندلی بودن یا راحتی استفاده برای کاربران اشاره کرد.

کیف پول ارز دیجیتال کوینومی(Coinomi)

این کیف پول جزو اولین کیف پول‌های ارز دیجیتال به‌حساب می‌آید و تا کنون بیش از دو میلیون و پانصد هزار کاربر دارد. این کیف پول بر خلاف کیف پول‌های دیگر آی پی کاربران را ذخیره نمی‌کند. از معایب این کیف پول می‌توان به مشکل بودن کارکردن با این کیف پول اشاره کرد. در واقع کیف پول کوینومی برای کاربران حرفه‌ای تهیه شده است و کار کردن با آن برای کاربران عادی بسیار مشکل می‌باشد.

پیشنهاد مطالعه: روان‌شناسی معامله‌گری ارز دیجیتال

کیف پول ارز دیجیتال اکسودوس (Exodus)

می‌توان گفت که اکسودوس یکی از حرفه‌ای‌ترین کیف پول‌ها برای ارزهای دیجیتال به‌حساب می‌آید. این کیف پول بر روی دسکتاپ و اندروید و آیفون نصب می‌شود. از مزایای این کیف پول می‌توان به کارمزد مناسب آن، خصوصی‌سازی و قابلیت اتصال به انواع لجر را اشاره کرد.

 

نگه‌داری تتر بر روی صرافی

اگر مدام در حال خریدوفروش تتر هستید و میزان دارایی شما کم است، نگهداری تتر در صرافی گزینه مناسب‌تری می‌باشد. هر بار که شما تتر خود را در کیف پول می‌ریزید و برداشت می‌کنید، فی شبکه از شما کم می‌شود. اگر دارایی شما کم باشد این فی شبکه بسیار قابل‌توجه است و هر بار از دارای شما کاسته می‌شود. پس اگر می‌خواهید زمان کوتاهی تتر خود را نگه‌داری کنید یا تعداد تراکنش‌هایتان زیاد بوده یا اینکه مبلغ دارای شما کم است بهترین راه نگهداری تتر بر روی صرافی می‌باشد.

امیدواریم باتوجه‌به اطلاعات بالا و نوع نیاز خود بتوانید بهترین کیف پول را برای خود انتخاب کنید.

آواتار کاربر
صادق رحیمی

مدرس و تحلیل‌گر بازارهای مالی، ۷ سال سابقه ترید، ۳٫۵ سال تدریس بازارهای مالی در دانشگاه علم و فرهنگ، ۳ سال سابقه تحقیقات در مرکز ماهواره علم و صنعت و ۴ سال سابقه تدریس بازارهای مالی به صورت خصوصی،منتور بیش از ۱۰۰ تریدر

پروفایل نویسنده

فهرست عنوان‌ها

مقالات مشابه

پیام بگذارید