مقاله بهترین تایم فریم برای نوسان‌گیری ارز دیجیتال در سایت آکادمی عصرتتر
مبتدی

بهترین تایم فریم برای نوسان‌گیری ارز دیجیتال

زمان مطالعه: 4 دقیقه

تایم فریم در ترید به چه معناست؟ بهترین تایم فریم برای نوسان‌گیری ارز دیجیتال چه زمانی است؟ بهتر است چه ساعاتی در روز ترید کنیم؟ از چه ابزاری برای پیداکردن تایم ترید استفاده کنیم؟ در این مقاله قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم، اگر برای شما این سوالات پیش آمده پس تا انتها با ما همراه باشید.

تایم فریم نوسان‌گیری

دغدغه بسیاری از تریدرها تایم فریم ترید است. یک تریدر حرفه‌ای بازه زمانی‌هایی را که تمایل به ترید در آن‌ها دارد را به‌خوبی می‌شناسد و با پلن معاملاتی دقیق وارد معامله می‌شود. اگر شما بخواهید فقط در یک تایم معامله کنید قطعاً دید دقیقی از بازار نخواهید داشت. با بررسی بازار در تایم فریم بالاتر و پایین‌تر دید کلی‌تری از کل بازار خواهید داشت و ترید دقیق‌تری انجام می‌دهید.

با بررسی بازار در تایم فریم بالاتر و پایین‌تر دید کلی‌تری از کل بازار خواهید داشت و ترید دقیق‌تری انجام می‌دهید.

تایم فریم یا دوره زمانی در تحلیل تکنیکال چیست؟

به بازه زمانی که شما بازار را رصد می‌کنید تایم فریم می‌گویند. در هر تایم فریم، زمان تشکیل کندل‌ها فرق می‌کند. مثلاً در تایم فریم روزانه، زمان شکل‌گیری یک کندل یک ساعت است و شما به چارت چندماهه می‌نگرید. تریدرهای تازه‌وارد فقط در یک تایم فریم ترید می‌کنند و چارت را در یک بازه زمانی مورد بررسی قرار می‌دهند؛ ولی تریدرهای حرفه‌ای حداقل سه تایم فریم برای ترید دارند:

  • تایم بزرگ‌تر برای بررسی روند کلی بازار
  • تایم اصلی برای پیاده‌سازی استراتژی
  • تایم کوچک‌تر برای تأییدیه گرفتن نقطه ورود

عوامل مؤثر در پیداکردن بهترین تایم فریم برای نوسان‌گیری

مدت زمان معامله

مهمترین عامل برای انتخاب تایم فرم مناسب این نکته است که سویینگ تریدر، تریدر روزانه، اسکلپر، یا فست اسکلپر هستید.

عوامل موثر در پیدا کردن تایم فریم مناسب در مقاله بهترین تایم فریم برای نوسان‌گیری ارز دیجیتال از سایت آکادمی عصرتتر

سبک معاملاتی

شما در هر سبک از ترید تایم‌های مختلفی را بررسی می‌کنید. مثلا تایم فریم های مورد بررسی در سبک پرایس‌اکشن با اسمارت مانی متفاوت است. پس بنا به آموزشی که دیده‌اید تایم‌فریم مورد نیاز سبک معاملاتی خود را پیدا کنید.

استراتژی

استراتژی‌های مختلف، تایم‌فریم‌های مختص خودش را دارد. شما باید استراتژی خود را مکتوب کنید و طبق استراتژی خود تایم‌فریم ها را مورد بررسی قرار داده و بعد وارد معامله شوید.

پلن معاملاتی

بعد از سبک معاملاتی و استراتژی مهمترین عامل تعیین تایم‌فریم پلن معاملاتی شما است. پس از قبل مشخص کنید که در چه ساعتی در روز، چه تایم‌فریم‌هایی را باید مورد بررسی قرار دهید تا گیج نشوید.

ارز مورد معاملاتی یا جفت ارز معاملاتی

هر ارز و یا جفت ارزی رفتار خاص خودش را دارد و بنا به رفتارش شما متوجه می‌شوید در چه تایم‌فریمی استراتژی شما بهتر کار می‌کند. شما با تجربه شخصی و یا تجربه استاد خود متوجه می‌شوید چه ارزی در چه تایم‌فریمی بهترین تحلیل را دارد.

روحیه معامله‌گر

اگر شما فردی عجول هستید بهتر است از تایم‌فریم‌های پایین‌تر استفاده کنید و اگر فردی صبور هستید باید تایم‌فریم‌های بالاتر را انتخاب کنید.

مقاله مرتبط: روان‌شناسی معامله‌گری ارز دیجیتال

در آخر متذکر می‌شوم که هر تایم فریم باید باتوجه‌به همه موارد بالا انتخاب شود.

مثال:  در چارت EUR/USD برای فست اسکلپر در سبک SRT، طبق پلن معاملاتی شخصی و مطابق با استراتژی در تایم فریم 15 دقیقه استراکچر را بررسی می‌کنیم و در تایم فریم یک دقیقه استراتژی را بررسی می‌کنیم و با گرفتن تأییدیه در تایم پنج ثانیه وارد معامله می‌شویم.

مثال 2: در چارت BTC/USDT برای سوینگ تریدر، مطابق با سبک اسمارت‌مانی و پلن معاملاتی در تایم روزانه روند کلی بازار و استراکچر چک می‌شود و در تایم 4ساعته استراتژی چک می‌شود و در یک ربع اردربلاک های معتبر و نقدینگی بررسی می‌شود و بعد معامله گر وارد معامله می‌شود.

بهترین تایم فریم ارز دیجیتال کدام است؟

همان‌طور که گفتیم برای هر ارز دیجیتالی و هر استراتژی و مطابق با سبک معاملاتی، تایم فریم‌های مختلف درست کار می‌کنند. ولی در کل می‌توان گفت که تایم فریم روزانه برای هولد کردن و خرید و فروش در بازه زمانی بلند مدت یا بازار اسپات بهترین تایم فریم است.

مقاله بهترین تایم فریم برای نوسان‌گیری ارز دیجیتال در سایت آکادمی عصرتتر

انواع تایم فریم از نظر نوع استراتژی

باتوجه‌به اینکه ترکیب استراتژی با سبک‌های معامله‌گری و روحیات معامله‌گر می‌تواند بسیار متفاوت باشد و نمی‌توان یک نسخه را برای همه پیچید و اینکه ترکیب این موارد می‌تواند بینهایت تایم فریم برای شما ایجاد کند؛ بنابراین باتوجه‌به تمام موارد گفته شده تایم فریم‌های خود را انتخاب کنید. گذر زمان و تجربه راهنمای شما برای انتخاب تایم فریم درست است.

آشنایی با مفهوم «نوسان‌گیری» 

نوسان‌گیری یعنی وقتی شما در تایم فرم‌های بالا و باتوجه‌به تحلیل فاندامنتال ارز یا جفت ارزی را انتخاب می‌کنید و بعد تحلیل تکنیکال را بکار می‌برید. برای آشنایی با نوسان‌گیری ارز دیجیتال می‌توانید از مقاله‌ای جامعی که در این خصوص نوشته‌ایم بازدید کنید.

تایم فریم کوتاه‌مدت

تایم فریم‌های زیر یک دقیقه، پنج دقیقه و یا یک ربع را کوتاه‌مدت می‌گویند. معولاٌ این معاملات زیر یک ساعت بسته می‌شوند و برای اسکلپرها و فست اسکلپرها کاربرد دارند.

تایم فریم میان‌مدت

تایم فریم‌های بین چهارساعته و یک‌ساعته را تایم فریم میان‌مدت می‌گویند. معمولاً این معاملات چند ساعت باز هستند. معمولاً تریدرهای روزانه از این تایم فریم‌ها استفاده می‌کنند.

تایم فریم بلندمدت

تایم فریم‌های روزانه و هفتگی و ماهیانه را تایم فریم‌های بلندمدت می‌گویند. معمولاً از این تایم فریم‌ها برای بررسی روند کلی بازار استفاده می‌شود و سویینگ‌تریدرها و تریدرهای بلندمدتی از آن‌ها استفاده می‌کنند.

تأثیر تایم فریم در نتیجه معاملات

یک مثل برای تریدرها وجود دارد که می‌گوید: بازار پول را از آدم عجول گرفته و به آدم صبور می‌دهد. بااین‌حال بنا به شرایط مختلف تایم فریم‌های مختلف نتیجه‌های مختلفی ایجاد می‌کنند و نمی‌توان گفت کدام تایم فریم چه نتیجه قطعی دارد. ولی همیشه تایم فریم‌های بالاتر تأثیرات بیشتری در بازار دارند. هرچه تایم فریم بالا می‌رود تحلیل هم معتبرتر می‌شود.

آواتار کاربر
صادق رحیمی

مدرس و تحلیل‌گر بازارهای مالی، ۷ سال سابقه ترید، ۳٫۵ سال تدریس بازارهای مالی در دانشگاه علم و فرهنگ، ۳ سال سابقه تحقیقات در مرکز ماهواره علم و صنعت و ۴ سال سابقه تدریس بازارهای مالی به صورت خصوصی،منتور بیش از ۱۰۰ تریدر

پروفایل نویسنده

فهرست عنوان‌ها

مقالات مشابه

پیام بگذارید